کارنامه محیط زیستی شهید سید ابراهیم رییسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم بحران ها را هوشمندانه مدیریت کنیم
سرخط خبرها

افزایش طلاق پرندگان همزمان با گرم‌شدن زمين

  • کد خبر: ۸۹۴۷۷
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
افزایش طلاق پرندگان همزمان با گرم‌شدن زمين
معمولاً میزان جدایی پرندگان بین یک تا سه درصد بوده است، اما افزایش دما آب باعث شده است که میزان جدا شدن پرندگان آلباتروس تا هشت درصد افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از محققان به منظور بررسی زندگی عاشقانه آلباتروس‌ها ۱۵ هزار و ۵۰۰ جفت پرنده آلباتروس در جزایر فالکلند را به مدت ۱۵ سال مورد ارزیابی قرار دادند. آن‌ها با انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که تغییرات آب و هوا و گرم شدن آب‌ها میزان جدا شدن پرندگان آلباتروس را افزایش می‌دهد. معمولاً میزان جدایی این پرندگان بین یک تا سه درصد بوده است، اما افزایش دما آب باعث شده است که میزان جدا شدن پرندگان آلباتروس تا هشت درصد افزایش پیدا کند.

گرم شدن آب‌ها به معنای وجود ماهی کمتر، غذای کمتر و محیط خشن‌تر برای پرندگان است، در این صورت جوجه‌های کمتری زنده می‌مانند، میزان تولید هورمون استرس پرندگان افزایش پیدا می‌کند و در نهایت آن‌ها مجبور می‌شوند برای دریافت غذای بیشتر به مناطق دورتر مهاجرت کنند.

پرندگان آلباتروس ۵۰ تا ۶۰ سال زندگی می‌کنند و زمانی که بالغ می‌شوند به سفر‌های چند ساله دور از خانه می‌روند، آن‌ها معمولاً تا آخر عمر با جفت خود زندگی می‌کنند. این نوع پرندگان زمانی که به دلیل بحران‌های آب و هوایی تحت فشار و استرس قرار می‌گیرند ساعات طولانی‌تری برای به دست آوردن غذا تلاش می‌کنند و به مناطق دورتر سفر می‌کنند، در این صورت جفت آن‌ها باید زمان بیشتری را تنها بماند.

به گفته محققان، گرم شدن آب‌ها باعث می‌شود ماهی کمتری برای پرندگان وجود داشته باشد، در این صورت پرندگان مجبور می‌شوند مدت زمان بیشتر و مسافت طولانی‌تری را برای دریافت غذا پرواز کنند. اگر پرندگان نتوانند در فصل تولید مثل کنار جفت خود قرار داشته باشند و در سفر باشند، جفت آن‌ها ممکن است آن‌ها را سرزنش کند و رابطه عاشقانه آن‌ها به اتمام برسد.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->